Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2396 of /var/www/vhosts/hetnieuwevizier.nl/httpdocs/includes/menu.inc).

Auteurs

Wim Kweekel

Crisis en interimmanager gespecialiseerd in resultaatgerichte veranderingen (dwz meer winst, minder kosten en hogere klanttevredenheid). Adviseur van de board van meerdere (soms beursgenoteerde) bedrijven. Change-manager pur sang. Eigenaar van een viertal bedrijven. Auteur van zeven managementboeken. Resultaatgericht Organiseren en Hoe schrijf ik een succesvol businessplan? zijn de meest recente boeken. Op dit moment werkt Wim samen met Fiona aan een boek over gedragsstijlen en de impact hiervan op teams en selectie van medewerkers.

Fiona van Maanen

Bij diverse organisaties in de financiële dienstverlening, overheid, ICT en Telecom werkzaam geweest. Hieruit heeft zij zich vanuit  analyse en operationeel account managment ontwikkelt tot projectmanager en senior product manager. Vanuit de marketing is de verdieping naar sales ontstaan. Dit heeft geresulteert in het boek "Basisvaardigheden Verkopen". Haar onderzoek naar de resultaatgericht organisatie is input geweest voor de start van kenniscentrum RGO.nu. In het kader van het samenstellen van goed functionerende teams en werving van de juiste teamleden, werkt zij op dit moment, samen met Wim Kweekel, aan een boek over gedragsstijlen en resultaatgerichte teams. 

Ruud van de Garde

Hij vervult sinds 1996 diverse management- en directiefuncties in de zakelijke dienstverlening en altijd in conjunctuurgevoelige sectoren als de uitzendbranche (Tempo-Team Group), ICT dienstverlening (Centric) en de arbeidsbemiddeling (YER). Bouwen, leren, groeien en structureren vormen de rode draad in zijn loopbaan.  Ruud levert als auteur een bijdrage aan "Hoe schrijf ik een succesvol businessplan?"

Edwin Abee

Edwin heeft een bancaire achtergrond en is specialist in bijzonder beheer situaties en kan daardoor goed reorganiseren en herstructureren. Zowel als het gaat om organisatiestructuren als om management - en directieteams. De werking van bestaande verdienmodellen en de zoektocht naar nieuwe verdienmodellen zijn vast repertoire. Het spiegelen van gedrag en resultaten is een eerste stap op weg naar duurzame verandering. Edwin levert als auteur een bijdrage aan "Hoe schrijf ik een succesvol businessplan?"

Dik Bijl

Dik Bijl, noemt zichzelf ambassadeur van Resultaatgericht Organiseren (RGO). Als van origine arbeids- en organisatiepsycholoog heeft hij ruim 20 jaar gebivakkeerd in het domein van de ICT, waarvan de laatste 7 jaar bij Microsoft. Sinds 1 september 2009 werkt hij als onafhankelijk spreker, schrijver, onderzoeker, docent, begeleider en adviseur op het multidisciplinaire vakgebied HNW (en vanaf 2013: RGO). In 2007 publiceerde hij zijn eerste boek over Het Nieuwe Werken en van dat moment af is hij gepassioneerd geraakt voor het snijvlak van mens, werk en organisatie.

Dik ziet het als zijn missie het vakgebied van Resultaatgericht Organiseren volwassen te maken. Hij adviseert en begeleidt organisaties op hun weg naar Resultaatgericht Organiseren.