Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /var/www/vhosts/hetnieuwevizier.nl/httpdocs/includes/menu.inc).

Resultaatgericht Organiseren

De verwachtingen van "het nieuwe werken" (HNW) waren hooggespannen, maar de resultaten vielen in de praktijk vaak tegen. Dat komt omdat er teveel nadruk werd gelegd op thuiswerken, een goedkoper kantoor of modieuze ICT-gadgets. Men 'vergat' daarbij de organisatie mee te veranderen. 
 
RGO ziet de organisatie, het kantoor en de ICT als dimensies die gezamenlijk een inspirerende werkomgeving bieden aan de medewerkers; die daardoor beter gaan presteren en tegelijk meer werkplezier beleven. Het stellen van heldere en uitdagende resultaatdoelen is daarbij cruciaal. 
 
Dik Bijl en Wim Kweekel zijn ervaren organisatieadviseurs en schrijvers van managementboeken. Dit boek, 'Resultaatgericht Organiseren - Productiviteit en Plezier in Werk', is het eerste boek dat zij samen schreven. Zij zien RGO als de synthese van HNW en het resultaatgericht werken. In dit toegankelijke en prettig leesbare boek bespreken zij zowel de theorie als de praktijk van RGO.
 
Nederlandstalig | Gebonden, 195 blz.
Het Nieuwe Vizier | 1e druk, 2013 |
EAN: 9789491260025 

Bestel bij BOL.COM
Bestel bij managementboek.nl
Meer dan 5 stuks bestellen?
bestel dan direct bij de uitgever
Bestel

Wat is uw mening over dit boek? Plaats hier uw recensie

Beoordeling: 
4
Gemiddeld: 4 (1 vote)

test